About The Princess




ASSALAMUALAIKUM? Firstly, nama diberi Nor Syafiqah berbintikan Haji Abdullah bin Omar. Nothing special here and just call me Iqa or whatever is kind to you call me. ahahaks. Im just gemokss girls wanna fly to menara gading and make my parents pround with me ;) LOL. Fly to menara to menara KLCC pon jadi lah, takpon fly ke hati awak. Haha. This years im gonna turn 20, yes dua dekad dah tapi lambat lagi tu yang best. hahaha. uwaaa! alam teenager dalam diri ni tamau habis lagik. Kind to tell you, Im from Negeri Terengganu Darul Iman dimana tanah tumpahnya darah ku. Cewahh. Sape nak order keropok lekor boleh hello2 ye. Hahaa :D just kidding kayy.  Ekceli im stoped for a while blogging because dulu i continued my studies at STPM and also when im form 5 long long time ago. Blog ni masih dalam sesi pemulihan lagi. Almaklong lah kan dah lama tinggal ;) Okay, last but not least, i think  that alls lah for my short bio. In Shaa Allah will update blog "from time to time" (Eh? Betol ke ni ?). Thank you for visting my ugly, badly, smelly blog. bye! 








No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D